[-]
جعبه پيام
» <admin> کاربران گرامی! به همه درخواست ها رسیدگی شد! پیغام های شخصی تون رو چک کنید. مهناز خواهش می کنم
» <tehranibehrad> سلام 2نقطه دی.خسته نباشید.من هرجاخاستم آهنگ دومرد ازامیرقیامت وحمیدهیرو رو دانلودکنم نشد.میشه تو وب بذارید؟مرسی.دوستون دارم
» <mahnaz> سلام admin اون آهنگ رو که میخواستم پیدا کردم اسم اون آهنگش همو قلب یخی بود.اما بازم ممنون ومعذرت که تو زحمت افتادی و کمکم کردی واین آهنگ قشنگوپیدا کردی
» <شقا> امیر یگانه
» <admin> سلام! دو نقطه دی علی جان! نه دو نقطه ای Wink
Refresh پيام :

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 107 رای - 2.89 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بيوگرافي احسان عليخاني
نویسنده پیام
admin آفلاین
Admin

تاریخ ثبت نام: ارد ۱۳۸۷
اعتبار: 1

درجه: 28
ارسال در روز: 0 / 682
admin's HPadmin's HP
فعاليت در روز: 342 / 10,048
admin's MPadmin's MP
تا درجه بالاتر: 31%
admin's EXPadmin's EXP
شماره ارسال: #1
بيوگرافي احسان عليخاني
• در آبان هزار و سيصد... به دنيا آمدم، ساكن منطقه هروي تهران هستم و دانشجوي مديريت بازرگاني.
• به نظر من سخت‌ترين قسمت زندگي، انتخاب همسر است.
• در سال 77 وارد عرصه تئاتر شد و كم‌كم به تلويزيون راه پيدا كردم. به پيشنهاد دوست عزيز مقابل دوربين رفتم و برنامه‌هايي از قبيل صبح بخير ايران، مرواريد، قله‌هاي افتخار و باشگاه مهرورزان را اجرا كردم. همچنين برنامه صبح آمد هم اجرا كردم.
• اولين برنامه زنده‌اي كه اجرا كردم در سال 80 به عنوان مجري مهمان در روز تولد حضرت امير بود.
• از اعتماد به نفس بالايي برخوردارم و اين بهترين خصيصه در زندگي‌ام است.
• اگر مجري‌گري نمي‌كردم شايد خبرنگار مي‌شدم.
• بهترين هديه‌ام، دوچرخه‌اي بود كه در سن 5 سالگي از مادرم گرفتم.
• بيادماندني‌ترين برنامه‌اي كه اجرا كردم، روز سالگرد «صبح آمد» بود كه در قوچان اجرا كرديم.
• سعي مي‌كنم در اجرا تپق نزنم، اگر هم اتفاق بيفتد به نوعي برطرف مي‌كنم
• به جز كارهاي اجرا، يك شركت تبليغاتي دارم و تيزر مي‌سازم.
• يكي از دلايل پيشرفت انسان، وجود رقيب است، هنگامي كه آدم رقيب نداشته باشد، ممكن است در جا بزند.
• اگر رقيب من، رقابت ناسالمي انجام دهد، سعي مي‌كنم به او محترمانه تذكر بدهم، اما آن طور نيست كه خداي ناكرده مقابل بيننده همديگر را خراب كنيم، چرا كه آنتن تلويزيون حرمت خاصي دارد.
• در برنامه جزر و مد از خودم و فرزاد حسني‌كلي شايعه شنيدم و خواندم و همچنين شايعه شده بود كه من نوه دختري مرحوم منوچهر نوذري هستم!
• پژو glx دارم و از رانندگي خيلي خوشم مي‌آيد، اگر جايي را پيدا كنم، پايم را تا آخر روي پدال گاز فشار مي‌دهم. گاهي اوقات هم به اتفاق دوستانم به پيست اتومبيلراني مي‌روم.
• خانواده‌ام بيشتر دنبال تحصيل و علم و اين طور چيزها هستند.
• مردم ما منتقدهاي باهوشي هستند و نقد را به معناي واقعي كلمه خوب انجام مي‌دهند و خالصانه مي‌گويند: حتي بهشون دروغ بگي، خوب مي‌فهمند، اين قدر برخورد با مردم رو دوست دارم كه خدا مي‌دونه، بعضي‌ها هم طوري كارشناسي انتقاد مي‌كنند.
• اعتبار مجري‌گري مرا مردم مشخص مي‌كنند.
• براي اين‌كه تاريخ مصرف يك مجري طول بكشد بايد يا كم‌ كار كند يا خيلي حرفه‌اي‌، در غير اين صورت براي بيننده خسته‌كننده مي‌شود.
• شهرت مثل لبه تيغ است، يك سمت خوب يك سمت بد، خيلي‌ها هم كه به شهرت مي‌رسند، ممكن است پشيمان شوند.
• گفته‌هايي در اجرا بر زبان آوردم كه مردم به من گفتند اين حرف‌ها در اندازه تو نيست، و همان امر باعث شده كه دلم در اجرا بشكند.
• بهترين مجري برنامه‌هاي زنده را نمي‌توانم معرفي كنم.
• طرفدار تيم خاصي هستم، اما نمي‌توانم بگويم، اين كه در حال حاضر پيراهن قرمز تن من است، دليل نمي‌شود پرسپوليسي باشم، البته شايد هم باشم.
• رنگ قلب همه مردم دنيا سفيد است، اين خودمان هستيم كه دل‌هايمان را رنگ مي‌كنيم.
• اين‌كه بتوانم كسي را شاد بكنم، مرا شاد مي‌كند.
• گناه كردن و سپس از عذاب وجدان مي‌ترسم، مي‌ترسم كه خداي ناكرده عاقبت به خير نشوم.
• بهترين غذايي كه دوست دارم در بيرون از منزل بخورم پيتزا است.
• مي‌گويند، 106 كيلو وزنم است، مي‌گويند شكمو هستم.
۵-۱۰-۱۳۸۹ ۱۲:۳۶ عصر
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن:

[-]
آخرین ارسالی ها
آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و جنجالی حس از امیر یگانه
شروع کننده:admin آخرین ارسال توسط:admin پاسخ ها:1 دانلود آهنگهای روز مشاهده:9158 زمان:۷-۲۶-۱۳۹۰
آهنگ جدید و شاد اشکين 0098 و علیشمس به نام خوابم میاد
شروع کننده:admin آخرین ارسال توسط:admin پاسخ ها:1 دانلود آهنگهای روز مشاهده:6968 زمان:۷-۲۱-۱۳۹۰
جملات عاشقانه
شروع کننده:admin آخرین ارسال توسط:admin پاسخ ها:112 جملات کوتاه عاشقانه مشاهده:11842 زمان:۷-۱۸-۱۳۹۰
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای محمد چناری با نام ای کاش
شروع کننده:admin آخرین ارسال توسط:admin پاسخ ها:0 دانلود آهنگهای روز مشاهده:1057 زمان:۷-۱۷-۱۳۹۰
آهنگ جدید و زیبای محسن یگانه به نام می ترسم و هراس
شروع کننده:admin آخرین ارسال توسط:admin پاسخ ها:0 دانلود آهنگهای روز مشاهده:1308 زمان:۷-۱۷-۱۳۹۰
آهنگ فوق العاده زيباي آخرين ديدار با صداي كامران عطا
شروع کننده:admin آخرین ارسال توسط:admin پاسخ ها:2 دانلود آهنگهای روز مشاهده:3454 زمان:۷-۱۷-۱۳۹۰
آهنگ جديد و زيبای مهران مهستی و امیر مولایی به نام بیا نزدیک تر با 2 کیفیت
شروع کننده:admin آخرین ارسال توسط:admin پاسخ ها:1 دانلود آهنگهای روز مشاهده:5627 زمان:۷-۳-۱۳۹۰
مدیر عامل پرسپولیس
شروع کننده:admin آخرین ارسال توسط:admin پاسخ ها:0 پرسپولیس مشاهده:929 زمان:۷-۳-۱۳۹۰
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای رضا صادقی با نام عادت
شروع کننده:admin آخرین ارسال توسط:admin پاسخ ها:1 دانلود آهنگهای روز مشاهده:1355 زمان:۶-۲۸-۱۳۹۰
آهنگ جدید و زیبای یاسر محمودی به نام نیستی
شروع کننده:admin آخرین ارسال توسط:admin پاسخ ها:1 دانلود آهنگهای روز مشاهده:2329 زمان:۶-۲۸-۱۳۹۰